sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Ajatuksia avaamaan

Olen jo pitkään pohdiskellut, että voisin aloittaa kirjoittamaan blogia ajatuksistani ja oivalluksistani, joita olen aikuisopiskelun taipaleella herännyt miettimään. Aikuisena opiskelu on ollut itselleni ajattelua avartavaa ja innostavaa uuden oppimista, mutta asioiden jakaminen muiden ihmisten kanssa on ollut etäopiskelun vuoksi vähäisempää kuin itse olisin toivonut. Aloittaessani nyt opiskeluihini liittyvän harjoittelun, ajattelin perustaa blogin jakamaan niitä ajatuksia, joita pongahtavat pintaa ja jotka vaativat lisää tarkastelua.

Valitsin blogilleni nimen Opinkehä, koska itseäni viehättää ajatus yksilön elinikäisestä oppimisesta ja kasvusta, joka etenee kehämäisenä prosessina ja rakentuu aina aikaisemmin opitun tai omaksutun päälle. Ehkä mieleen tulee myös positiivinen oppimisen ja kehittymisen imu, jossa uuden tiedon valossa voi arvioida omia tämän hetkisiä ajatuksia ja käytänteitä sekä niiden toimivuutta.


Katsotaan, mitä tästä blogista syntyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Diakoninen hoitotyö

 Diakonian viran päivänä julkaistiin kirjoitukseni diakonisesta hoitotyöstä. "Sairaanhoitaja-diakonissat ovat terveydenhuollon laillist...